RYKTE: Community blir en långfilm

Community-filmen är en fråga om när och inte om

Vi har fått se sex säsonger utav den populära TV-serien Community och nu kommer serien att få en spinoff. Det är skaparen bakom Rick and Morty, Dan Harmon som nu bekräftat att vi kommer få en Community-film, men tydligen kommer det dröja innan dess. Men inte nog med att Harmon bekräftar projektet utan det gör även skådespelaren Alison Brie. 

Harmon gjorde en intervju med The Wrap där han berättar följande:

– Jag och Alison bekräftar att vi kommer att få se en film av projektet, men det är i ett tidigt stadiu  där man just nu förhandlar om vilka som kommer att medverka i projektet.

Som Harmon berätta så kommer vi inte att få se filmen inom en ”snar framtid”, att göra film tar ibland tid. The Wrap menar att det kan dröja år. Likväl är det värt att tillägga är att skådespelare i serien, så som Joel McHale, Gillian Jacobs och Ken Jeong, är extremt sugna på vara med i filmen.

Filmen av TV-serien Community är alltså en fråga om när och inte om.

TIPS: Hitta filmnyheter på Filmguide.nu!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *