Guillermo Del Toro ger oss lite Halloween godis – i form av en TV-serie

Guillermo Del Toros är en av de regissörerna som är duktiga på mörka suggestiva filmer med en fantastisk historia, exempel på det är Pans Labyrint och The Shape of Water.

Nu har det landat en teaser till Toros kommande TV-serie som släppas på Netflix under Halloween detta året. Serien beskrivs som en fantasy-skräck serie och i projektet kommer regissörer som skapat Mandy, The Babadook, A Girl Walks Home Alone At Night, Cube och Twilight kommer alla ha en hand med i produktionen.

TIPS: Spana in Jimmy Fallons sköna Star Wars-medley

Serien går under namnet Guillermo del Toros Cabinet Of Curiosities och blir åtta episoder lång. Guillemo berättar själv att denna serie kommer skrämma vettet ur tittarna. Här nedan kan du se den allra första teasern där Toro själv presenterar sitt nya alster, en teaser där vi får se en glimt hur hans monster kommer att se ut.

En eloge måste delas ut till de som skapat karaktärerna, smink och masker och dessa personer är Jennifer Hardwicke och Ana Lily Amirpour

Just nu har Guillermo Del Toro många bollar i luften då han också jobbar på en live-action film utav Pinocchio som bara har premiär bara några månader efter Toros Cabinet of Curiosities.

Här nedan ser du avsnitten:

1. Dreams inte the Witchhouse.

2. Graveyard Rast

3. Lot 36

4. Pickman´s Model

5. The Autopsy

6. The Murmuring

7. The Outside

8. The ViewingGuillermo Del Toro ger oss lite Halloween godis – i form av en TV-serie

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *