Du har väl inte missat säsong 2 av thrillerserien Cruel Summer?

Förra sommaren rullade Amazon Prime Videos dramatiska thriller Cruel Summer. Den första säsongen fick ett fint mottagande och nu är det dags för uppföljaren att ha premiär på streamingtjänsten, rapporterar Filmtopp.se.

Den första säsongen kretsar kring de två high school-ungdomarna Kate och Jeanette, där berättelsen mer eller mindre utspelar sig simultant i tre olika sommartidslinjer mellan åren 1993–1995. I den första tidslinjen råder det ingen tvekan om att Jeanette räknas in till skolans officiella nördgäng, medan Kate är skolans mest populära tjej. Under den andra tidslinjen är Kate spårlöst försvunnen medan Jeanette tycks ha klivit rakt in i hennes skor och till och med dejtar Kates gamla pojkvän. I den sista tidslinjen är Jeanette en av USA:s mest hatade människor.

Ännu inte kikat på serien? Spana in trailern till den första säsongen av ”Cruel Summer” här:

Den andra säsongen av Cruel Summer bjuder på en ny cast och kommer att introducera flera karaktärer i centrum av en kärlekstriangel.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *