Välkommen till Nya serier!

Vi ger dig tips på nya serier.

Nyaserier.se är en hemsida som fokuserar på att presentera tips på nya serier för sina läsare, men vi är också måna om att lyfta fram de gamla klassikerna med.

Seriernas gyllene era

Idag har vi förmånen att få leva i seriernas gyllene era. Det har aldrig funnits lika gott om bra och välgjorda serier som det gör idag. Backar vi bandet bara tio, eller till och med fem år, fanns det inte på kartan att skådespelareliten skulle se en serie som peaken av sin karriär. Att fronta en serie är idag det allra tyngsta som går att göra.

Nya serier du måste spana in

Sedan Netflix intåg har det blivit en fullständig explosion av nya serier runt om i världen. HBO har egentligen producerat högkvalitativa serier sedan slutet av 90-talet, men aldrig i samma utsträckning och med samma trycks om det är idag.

Bland de moderna serier, som du bara måste se, hittar vi guldkorn som: Game of Thrones, House of Cards, The Crown, Atlanta, BoJack Horseman, Pretty Little Liars, Shameless, The Haunting Hill, F Is For Family, Narcos, Homecoming, Stranger Things, Westworld, The Night Of, The Young Pope, Mindhunter, Big Mouth, The Handmaid’s Tale, Feud, Vår tid är nu, Torka aldrig tårar utan handskar, Barry, Better Call Saul, Breaking Bad, Black Mirror, Bodyguard, Daredevil, The Leftovers, Downton Abbey och Making a Murderer för att nämna några.

På denna sidan kommer du att hitta fler tips och mer specifika listor, som ska hjälpa dig att hitta just det du är sugen på att se.

Klassiska serier du måste se

Likaså så kommer vi att tipsa om sköna klassiker som alla serie älskare måste se. Och med klassiker menar vi egentligen alla som har några år på nacken och inte går längre. Exempelvis: Sopranos, Oz, Sex and the City, Seinfeld, Vänner, Band of Brothers, Generation Kill, Jag Claudius, Scener ur ett äktenskap, The Wire, The Twilight Zone, Tintin, Batman, Arrested Development, Twin Peaks, Freaks and Geeks, The Office, Extras, Rome, Deadwood, Mad Men och många, många fler.

 

default img